Историческо! "Колодрума" домакин на състезание от календара на друга държава

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
13:00 / 16.10.2018
12106
Поредно признание за функционалността и условията в многофункционалната зала "Колодрума" дойде този път от Румъния. За първи път пловдивското съоръжение ще е домакин на официално състезание от календара на друга страна, научи Plovdiv24.bg.

Става въпрос за северната ни съседка Румъния, която избра "Колодрума" в Пловдив за провеждане на най-престижното колоездачно състезание на писта от официалния си календар. Румънският национален шампионат по колоездене ще бъде проведен на 20 и 21 октомври в Пловдив.

На състезанието се очаква да пристигнат лично президентът на Румънската федерация по колоездене Едуард Новак, параолимпийски шампион за 2012г., както и генералният секретар на Федерацията Траян Гога.

"Румънската Федерация по колоездене е напълно удовлетворена от условиятa, предоставяни от залата, несъмнено най-добри на Балканите", похвалиха се домакините от "Колодрума".


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).