Неделев: Сега пак ще се пише, че сме дали мача

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
22:05 / 23.09.2018
10622
Капитанът на Ботев в мача срещу Лудогорец Тодор Неделев призна, че е изключително изнервен от нелепата загуба от шампионите, след като тимът му водеше с 2:0.

Ето какво каза звездата на "канарите" след края на двубоя в Коматево:

"Сега пак ще почне да се пише, че сме дали мача, но не е така. Мисля, че имаше засада при техния трети гол. Не сме концентрирани, всеки мач губим с голове от статични положения, трябва да тренираме повече. На полувремето треньорът ни каза, че 2:0 е най-коварният резултат. Загубихме по нелеп начин".

"Вкарах хубав гол, но след като сме загубили, това няма никакво значение. Видяхте Натаниел какво влизане ми направи. За секунди загубих съзнание. Дразни ме това, че тук идват някакви чужденци, които се правят на много велики. Не съм имал спорове с фенове на Ботев, а само с един-двама. Не съжалявам за това, което им казах. Имаше оферта от Лудогорец през лятото, но аз категорично исках да остана в Ботев".



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).