Йордан Милиев: Не съм съгласен с червения картон

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:51 / 14.03.2009
2708
"Според мен втория жълт картон беше напълно неправилен. Видях как съдията отсъжда нарушение - нито ме повика, нито нищо, една минута след това реши да ме изгони. Абсолютно никакво нарушение според мен, аз нищо не съм казал, вдигнах ръце, че съм играл чисто и за топката, а той реши да ме изгони. Не е приятно да хвърчат такива големи павета по нас, защото ако уцелят някой от нас с тези камъни или този телефон, може и да е фатално", това каза пред репортер на Plovdiv24.bg Йордан Милиев, който бе изгонен в края на първото полувреме за втори жълт картон. Към него от публиката пък полетяха камъни и един мобилен телефон.

"Паднаха бомби и камъни, които могат доста сериозни щети да нанесат. Мен нищо не ме уцели, за щастие, но точно до мен падна един доста голям камък."

"Обстановката в Левски е добра, тренираме на високо ниво. Лека полека почвам да свиквам. Моят заряд винаги е еднакъв, аз винаги излизам за победа. На този стадион имам особена мотивация, но в крайна сметка мисля, че бях изгонен неправомерно", добави още Милиев. Той изигра последният си мач с Локомотив Пловдив в последния кръг именно на стадион Христо Ботев.

Повечето от футболстите на Ботев пък отказаха коментар след края на мача.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).