Юноши на Локо донесоха победа на Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:02 / 12.08.2018
5523
Марица стартира с успех новия сезон в Трета лига, след като победи с 1:0 третия от миналия сезон Миньор (Раднево). Мачът бе официален дебют за наставника на кършиякалии Борислав Караматев, както и за голяма част от възпитаниците му.

Единственото попадение падна в 42-ата минута и бе изработено от двама юноши на Локо (Пд), които имат мачове с черно-белите в родния елит. Запрян Запрянов центрира чудесно в пеналта, където Айкут Янъков засече с глава в мрежата - 1:0. Само две минути след гола пак Янъков можеше да удвои, но нямаше късмет.

В 56-та минута Айкут Янъков, който е бивш юношески и младежки национал на България, опита да прехвърли вратаря Михайлов с диагонален удар, но топката премина на сантиметри над вратата.

В продължението на редовното време Георги Георгиев бе изведен очи в очи срещу Михайлов, но стреля встрани.

В следващия кръг Марица приема новака в групата Хасково-1957. Срещата е идната събота, от 18 часа, на стадиона в квартал “Кършияка".

Марица: Илия Николов, Даниел Спасов, Пламен Табаков, Николай Димитров, Джунейт Узунов, Костадин Дяков - капитан, Христо Янчев (Красимир Иванов), Лъчезар Ангелов (Тодор Тимонов), Запрян Запрянов, Айкут Янъков (Атанас Савов), Георги Георгиев.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).