Четири двойки на Марица ще участват в турнир по плажен волейбол в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:56 / 11.08.2018
3951
Четири двойки на Марица (Пловдив) ще участват на турнира по плажен волейбол за жени, който ще се проведе на Комплекс за плажен волейбол Пловдив и е от веригата Beach Volley Mania.

Никол Дулева & Малина Гаджева, Емилета Рачева & Славена Никова, Ани Петрова & Симона Кръстева и Теодора Симеонова & Дани Найденова ще вземат участие в надпреварата от страна на Марица.

Срещите ще се проведат само в един ден – 12 август (неделя), заради малкия брой записани участници – 6. Програмата ще стане ясна в неделя от 07:30 часа. Двубоите започват от 08:00.

Шестте двойки ще бъдат разделени в две групи от по три отбора, първите два продължават към полуфиналите. Победителите ще играят за титлата, а загубилите в мача за третото място.

Ето всички двойки, които ще участват в турнира:

Емилета Рачева & Славена Никова

Никол Дулева & Малина Гаджева

Ани Петрова & Симона Кръстева

Теодора Симеонова & Дани Найденова

Ана Христова & Симона Николова

Ася Динова & Ирена Мишонова

Турнирът трябваше да се проведе на 28 и 29 юли, но беше отложен заради авария на тръба на едно от игрищата. Тогава се проведе само мъжкият турнир.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).