»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
Ќовини
—порт
—правочник
Ќќ¬ќ
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утбол“енисЅаскетбол¬олейболƒругиƒёЎ‘утзал»нтервю√алерииЋичности—татистики
 рушарски: √отов съм да си тръгна, ако дойде по-богат и по-умен от мен (÷яЋќ“ќ ¬»ƒ≈ќ)
јвтор: ¬асил ƒинев 12:58 / 04.08.2018 оментари (29)16858
©  анал 3
 акто вече ви информирахме, собственикът на Ћокомотив проговори след деклараци€та на привържениците вчера. "Ѕ€х в чужбина 6 месеца, после имах здравословни проблеми и доста неща съм изпуснал, които не са стигнали до мен. √отов съм, ако дойде друг човек, да управл€ваме заедно или ако е по-богат и по-умен от мен, да управл€ва сам. ‘еновете имат забележки към н€кои управленчески структури като спортен директор и администраци€. “е казват всички да се махнат, включително и чистачката. Ќо т€ си върши работата перфектно, също и хората, които поддържат терена.

‘еновете обиждат и Ќина, а всичко е минало през не€ и точно т€ е свършила най-черната работа. ƒа € махнем - н€ма как да стане. ѕривържениците постав€т всичко под един знаменател, но липсва конкретика. «а изтичане на времето на ръководството решавам аз, не те. “ук има проводници и аз ги знам поименно. »ма 2-3 човека. Ќаправих проект за базата, платих го и вместо да гоним реализаци€ на това, ние се хващаме за това, че сме паднали два пъти. ўе паднем още два пъти сигурно, но след това нещата тр€бва да се стабилизират. 90 процента от работата € върша сам. “ук съм направил много неща с мои пари - дълговете съм ги покрил с мои пари, обещаното съм го изпълнил", каза ’ристо  рушарски пред†" анал 3". ÷€лото интервю изгледайте в прикаченото видео!

ќще по темата: общо новини по темата: 210
18.04.2019
11.04.2019
20.03.2019
18.03.2019
18.03.2019
17.03.2019
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
-3
 
 
 рушарски си каза неговото .дайте по богат и си тръгва .дайте го но не само с декларации.кажете ние искаме акциите и Ћоко пд във в група.
+2
 
 
ћачкай сганта,велики ƒоне!—паси ѕловдив от кюстендилски€ навлек!
-3
 
 
Ѕездомните мишки и мишоци са наизлезли от дупките, но всичко с времето си, а то говори за «ј¬»Ќј√» ¬  ќћј“≈¬ќ, «ј¬»Ќј√» Ѕ≈«ƒќћЌ»...п.п. и да не съм чул повече как ви вис€ в темите, така като гледам чувствата ни са взаимни Ѕездомни мишки!
-5
 
 
ѕри Ѕотев раздорите тепърва предсто€т.“ам има опашка от кандидати за лапане.ћного са духовити в темите ни,но скоро ще има отрезв€ване.
-1
 
 
∆алко,но факт!!!"Ћокомотив"се самоиз€жда.—тига с тези "‘енове",фракции и т.н.јко искаме "Ћокомотив"да върви напред,тр€бва да се обединим.√-н  рушарски хубав или лош той кара влака в момента.Ѕих го посъветвал обаче,да си провери и персонала който работи в този влак.ј персонала и пътуващите в него са за брак.“ова е истината.
0
 
 
бати ћитко Grazie - чака. »стински локомотивец. ƒавай му акциите и се махай,  рошарски . ’ората искат да изчезнеш, ти постав€ш услови€, с€каш ц€л живот си бил от локото . върви си ,ти си външен човек и не милееш за клуба . само ни излагаш .
+7
 
 
100% ще е по-умен от теб,а за богатството,зависи на кой,колко му се дава то е до друго,ма много се разприказва нещо напоследък,а от устата ти бисер след бисер,комедийно шоу най ти прил€га май!
+6
 
 
¬земи чичо ћитко-селски€ за съветник нали и той буфер е станал рЯШВрЯШВ и паметник ще ти издигнем в ѕловдив!!!“о€ човек поне е забавен,не като јчо сълзата рЯШВрЯШВрЯШВ
-1
 
 
»стината е,че не ѕ–≈«»ƒ≈Ќ“ј е виновен! ѕогледнете последните години-колко президента се смениха.Ќо има двама вечни интриганти.≈дини€ е бил най-дбри€ футболист на Ћокомотив.Ќо и най-гол€мата пи€вица е сега.ƒруги€-най-корумпирани€ съди€,който благодарение на кумеца си се издигна в су=ъдийството. —помнете си напрмер как тези двама юнака сурнаха под масата преди години »ли€н …орданов на Ћевски.¬ клубната каса не влезе нито лев,а теи юнаци си раздеелха по н€колко десетки хил€ди евра. ѕосле точно тези юнаци продадоха финала за  упата на Ћудогорец. “ези юнаци не ги искаше и ≈до и като разбра,че н€ма да се махнат-той се махна.“ези юнаци изгониха и ћарешки,защото не им се водеше по тотаджийски€ акъл.—ега ћарешки им е виновен,защото не налага техните протежета.ј и още сума ти неща има,коит не са за прказване.ј тук има 2-3 дежурни фена уж ,който пишат това,което им наред€т двамата юнака.јко искате Ћоко да върви напред-тези двамата тр€бва а си купуват билети за мачовете! »наче и Ѕил √ейтс да стане президент-ти€ двамата пак ще върт€т номерата.“ова е истината и н€ма какво да си кривим душата! » мол€-не почвайте с изтърканите клишета колко «ума е дал на Ћоко.ƒал е като футболист-безпорен факт!!! » то много,най-много-леендарен футболист.Ќо като управленец-заедно със съди€та са направили най-много поразии!
 оментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

ѕрогнозирай
Ѕерое
24.05
Ћевски
1
X
2
ƒруг тип прогноза:
ќтвори мача,
виж прогнозите
јктуални „етени “еми
ёноша на Ћоко остави ƒунав в ѕърва лига
‘енклубът на Ћоко: ¬ърнете стадион "ѕловдив" към живот!
ќще един футболист се раздели с Ћокомотив
 рушарски: »мам вътрешно предчувствие докъде ще стигнем в Ћига ≈вропа
 рушарски с важни разговори за бъдещето на Ћокомотив
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
ѕловдивчани във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2004 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Plovdiv24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Plovdiv24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Plovdiv24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—айтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
—татистика: