Сериозен проблем изникна пред Николай Киров преди мача с Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
10:27 / 11.07.2018
7977
Сериозен проблем изникна пред Николай Киров за домакинството на Левски на старта от новото първенство. Треньорът на Ботев (Пд) остана без централен нападател за битката със "сините". Диого Кампос твърдо пропуска мача заради разкъсан адуктор. Бразилецът ще почива 20 дни, преди отново да поднови тренировки. "Златната" резерва Стивън Петков пък все още се възстановява и не е ясно дали ще бъде готов за мача с Левски, чийто юноша е.

Освен Диого Кампос още двама играчи висят за старта на първенството. Това са Крис Добрев и Йордан Минев, твърди "Меридиан мач". Първият, който може да играе и като централен нападател, има болки в коляното и е на инжекции. Ветеранът Минев има проблеми в глезена.

Киров ще пробва да се справи със ситуацията в следващите две контроли, които ще бъдат последни преди началото на първенството. Първата от тях е днес от 17,45 часа, когато съперник на "канарчетата" ще бъде Витоша (Бистрица). След това в събота е генералната репетиция с Царско село от 11,00 часа. И двете срещи ще се играят на базата в Коматево.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).