Акрапович: Имаше дузпа срещу Аралица, изгониха го незаслужено

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
09:05 / 17.05.2018
4832
Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович заяви, че съдията Николай Йорданов е направил фатална грешка в края на мача срещу Черно море, загубен от "смърфовете" с 1:2. Според босненския специалист реферът е трябвало да отсъди дузпа за Локо, а червеният картон на Анте Аралица е бил пресилен.

"Не съм много доволен от резултата, защото имахме положения да вкараме повече голове. Но все пак 1:2 е по-добре от 0:2. Шансовете за реванша отново са 50:50. Имахме два дни по-малко от Черно море за почивка, не е лесно да починат момчетата преди този мач", каза Бруно Акрапович.

"Много красив гол ни вкараха, имахме индивидуални грешки. Добре се получи след влизането на Умарбаев и Аралица. Анте можеше да изравни резултата за 2:2, но получи червен картон, а той не направи нищо. Имаше и дузпа срещу него", допълни треньорът на черно-белите.

"Езе някой път играе отлично, друг път не чак толкова. Той трябва да се учи още доста, да слуша. Много красив гол реализирахме, радвам се за момчетата, че го реализирахме. Ако вкараме още един чист гол в Пловдив, отиваме на финал", завърши Акрапович.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).