Локо падна от Септември пред погледа на Крушарски, Марчев изпусна дузпа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (33)
21:52 / 23.04.2018
12386
Локомотив Пловдив загуби от Септември с 0:2 в мач от 31-ия кръг на Първа лига, който се игра на Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. От официалната ложа двубоя изгледа и собственикът на черно-белите Христо Крушарски. Байду в 23-ата минута и Димитър Костадинов (90+3) вкараха за гостите.

Поражението на "смърфовете" означава, че те ще приключат на второ място в Група Б и ще играят полуфинален плейоф с победителя от другата Група А.

Септември имаше късмета да открие резултата при първото си положение в мача. В 23-ата минута Ишмаел Байду направи двойно подаване с Иван Тилев и от 10-ина метра разстреля Илко Пиргов за 0:1.

Малко след това Локо пропусна идеална възможност за изравняване. Абделхаким Буна бе изведен на идеална позиция, фронтално срещу вратата на Септември, но шутира в аут.

В края на първото полувреме Илко Пиргов фаулира до аутлинията голмайстора Ишмаел Байду, за което получи жълт картон, но пък получи контузия и бе заменен принудително от Антони Милина.

В 61-ата минута Локо сътвори грандиозен пропуск. Димо Бакалов напредна по левия фланг и подаде към Веселин Марчев. Той шутира покрай излезлия вратар Янко Георгиев, но Елтон изби топката пред голлинията.

В 72-ата минута "смърфовете" получиха право да бият дузпа. Тя бе доста дискусионна и бе отсъдена за падане на Димо Бакалов при опита му да преодолее Тилев. Ударът на Веселин Марчев от бялата точка обаче бе спасен от вратаря на Септември.

В добавеното време вратарят на Локо Антони Милина отиде да скача в наказателното поле на гостите при изпълнение на корнер. Борис Галчев обаче овладя топката и хвърли 50-метров пас напред, а Костадинов догони топката и я прати в опразнената мрежа за 0:2.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов (42- Антони Милина), Димитър Везалов, Стивън Езе (46- Веселин Марчев), Юрица Булят, Игор Банович, Елитон Жуниор, Димо Бакалов, Димитър Велковски, Абделхаким Буна, Архан Исуф (46- Парвиз Умарбаев), Анте Аралица.



Виж коментарите (33)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).