ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
КПБП: Ще обърнем внимание на цирковата трупа на присадената коса
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:11 / 11.04.2018Коментари (29)10574
© Plovdiv24.bg
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив публикува остър текст на официалния си сайт след събитията от първия полуфинал за Купата на България срещу Славия (2:1).

Plovdiv24.bg пуска съобщението на КПБП без редакторска намеса:

Скъпи ботевисти, вчера станахме свидетели на поредното фиаско с марката "БФС". Един абсолютен клоун, лапнал свирка, направи всичко възможно да помрачи празника ни и да попречи на Ботев Пловдив да реши полуфинала. Този инцест не действаше на своя глава, някой го изпрати тук с цел. Този някой ще се опита да довърши своята работа на 24.04. По-късно ще обърнем внимание на цирковата трупа, от присадената коса до поредния неуспешен аборт, който изпълнява поръчки.

Сега по нашата част. Наш дълг е да бъдем в София и да покажем, че с Ботев Пловдив шега не бива. КПБП организира екскурзия за всички желаещи да посетят реванша. Цената е 6 лв. за членове и 10 лв. за всички останали. Сборен пункт- ст. "Христо Ботев", тръгване- 16:00 ч. Записванията стартират от днес в магазина на ул. "Нестор Иванов" 1. 

Всички в София, всички за Ботев!
Още по темата: общо новини по темата: 76
23.05.2018
12.05.2018
10.05.2018
09.05.2018
03.05.2018
01.05.2018
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 11.04.2018 г.
+1
 
 
Абе, дюмбела-бензинджия, нещо не го чух след мача? Друг път е много словоохотлив, че даже се прави на клоун пред репортерите. Да не би нещо да го боли коремчето или се скри като мишок, след като беше си уредил съдията? Ало, Йордане, ало Сталев - ти смени Петър Петрунов уж за хубаво, но ги почна игрите от първия ден бре?! Защо го извади от нафталина тоя вмирисан съдия, дето беше доживотно пратен в долните дивизии? Случайно? При толкова свободни рефери тоя ден? Айде бе! Точно теб веднага почнаха да използват шопите за игричките си и ти тръгна по тоя път. Не че съм имал високо мнение за теб като арбитър, нямам такова и като човек! Жалък си, Йордане!
+1
 
 
А бе някой има ли спомен от четвъртфинала за купата Етър-Славия? Тоя лайновоз бат Венци голяма организация е направил!
+3
 
 
Надоле се сипе злъч,омраза и шизофрения!Ние пък го местим в другото крачол!Наздраве г..бандаааа!Мъка а?Мъката тепърва предстои,стягайте г.й редиците!!
-2
 
 
КПБП-Клуб на Побърканите Български пе***асти, доказва за пореден път, че е една хомосексуална организация, без задръжки!Но няма какво да се учудваме... те цял стадион на аванта от държавата поискаха, таз а два гола ОТ ЧИСТИ ЗАСАДИ ли да не поискат!Просто това е стила на КПБП-Клуб на Побърканите Български пе***асти, завинаги жълти , завинаги БЕЗДОМНИ и ПОБЪРКАНИ... Ей, Побърканите, какво ревете, съдията свири 50 на 50!Няма такова нагло същество като жълтура, няма такива ГЛУПАЦИ! Съдията свири по правилата,но жълтура има свои правила...на Клуба на Побърканите Български пе***асти!!!...
-2
 
 
Жълтури, какво ви е виновен съдията? Ако си бяхте вкарали половината от чистите положения, щяхте да биете с разлика. Голът беше абсолютно правилно отменен. Виж, фалът от който се стигна до този гол ви беше подарен от същия съдия, който плюете. Малко ли голове от засади ви признаха? Малко ли измислени дузпи ви дадоха? Перукан им бил виновен сега!
0
 
 
Много е грозен тона на декларациите ви. Гнус ме е да ги чета, а по-гнусно ми става като си помисля, че деля улиците на Пловдив с паплачта която ги пише и харесва. Наказанията за изказванията на играчите ви и поведението на публиката ви биха били брутални във нормална държава. За съжаление в нашата ...
-1
 
 
Ако жълтите са прави, то моментално трябва да има разследване от прокуратурата! Ако не са прави, БФС моментално трябва да се защити и да даде фк ботевЪ на прокуратурата, за оронване на престижа на инститицията, както и да даде на съд Терзиев за директни обвинения, че съдията бил купен и то в национален ефир, лакто и лицата Неделев и Балтанов за подобни намеци! Наскоро в Кипър имаше подобен случай с обвинения отправени от Ивайло Петев.....и сега другаря освен че ще плати солидна сума, ще трябва да отговаря и пред правосъдните органи в страната! Така е редно! Иначе ако всеки излезе и вземе да плюе и обвинява тоя и оня, какво става тогава?
с .. . с. с.с .с с. с.с
-4
 
 
Отивате на екскурзия за обмен на информация за залечуко-производството с шопите. Похвално. А какво стана на повторението на засадата? Ни вест ни кост за това решение на съдиите. Мълчанка!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 11.04.2018 г.
+6
 
 
Браво! Няма да ни пречупят! Отиваме в софето и ги убиваме тия, бай-венциеви смешковци! Този имбецил наистина не действаше на своя глава! На Йордан Сталев още от първата седмица са почнали да му поставят задачи - кой на кой, кога как.. Те си избират подлоги и маши, за да си свършат мръсната и долна работа! Долу цялото корумпирано БФС! Долу пияндето с мокета!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: