Жоао Пауло: Искам да стана легенда на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
11:31 / 31.03.2018
6541
Направилият отлично завръщане в Ботев (Пд) Жоао Пауло каза интересни неща преди днешния двубой срещу ЦСКА-София. Бразилецът блесна с 4 гола от 4 мача за жълто-черните след преотстъпването му от Лудогорец.

"В Лудогорец не можах да играя много, не получавах достатъчно шансове за изява. Но не искам да се връщам към миналото", лаконичен бе Жоао за престоя си в Разград.

"Ще бъде голям мач, и Ботев, и ЦСКА имат богата история и верни фенове. Надявам се на позитивен резултат. Не мислим за борбата на ЦСКА и Лудогорец за титлата. Ние имаме нашите цели, да играем в евротурнирите. Мисля само и единствено за Ботев, другото не ме интересува", каза още бразилецът пред Диема спорт.

"Много съм щастлив, че съм в историята на Ботев. Дано някой ден и аз да се наредя сред легендите на клуба", завърши най-резултатният чужденец в историята на "жълто-черните".


Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).