ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Трагично загиналата красива манекенка е жената на Дъмпела
Автор: Васил Динев 15:54 / 20.02.2018Коментари (1)33600
© Фейсбук
Трагично загиналата преди няколко дни в автоинцидент красавица Асиана Митева, която днес бе погребана на Малашевските гробища в София, е била жената на Даниел Стефанов-Дъмпела. Двамата са заедно от години, въпреки че рядко са се появявали заедно в публичното пространство. Причината за това обаче не била, че пазели в тайна любовта си, уверяват близки до двойката. Просто искали да не привличат излишно публичното внимание върху себе си, пише в. "Шоу". А Асиана, където и да отидела, било невъзможно да не направи всеобщо впечатление. 

Била една от най-ухажваните родни манекенки. И въпреки че родила едва преди пет месеца, екзотичната красавица била в топформа, особено в последно време - слаба, елегантна и ефирна. "Получавам много предложения от популярни мъже. Те си мислят, че като се обличам хубаво и изглеждам добре, съм поредното леко момиче, но остават разочаровани. Все пак работата ми в заведенията ме задължава да съм изрядна що се отнася до визията ми", бе споделила пред изданието преди няколко години Митева. 

А когато се случва фаталният инцидент с джипа й, тя бързала, за да се прибере при детето си. Сега за малкия си син Дъмпела ще се грижи сам, без Асиана, която едва ли ще прежали някога в живота си. Така, както не могат да го направят и приятелите й. Часове, след като стана ясно, че именно Асиана Митева е жертвата на жестоката катастрофа с джип БМВ Х5 край Дупница, страницата й във Фейсбук се изпълни с десетки съболезнователни послания, от които си личи колко много е била обичана тя. Един от тях е известният фотограф на звездите Иван Ерменков.

"В първите ми стъпки като професионален фотограф се сблъсках с много и различни хора, едните ми показаха какъв НЕ трябва да бъда, други ми показаха какъв бих искал да бъда след време и ми служеха за пример. Бях едва 17-годишен, но работех като клубен фотограф в един от най-елитните нощни клубове в България... Има хора, които никога няма да забравя... все още чувам думите им - "Ванка, никой не ме е снимал толкова добре,   има бъдеще в теб, момче! За огромно съжаление този невероятно красив не само външно, но и вътрешно в душата си човек днес отлетя от тази земя след автомобилна катастрофа. Почивай в мир, Асиана Митева, ти беше и си оставаш един добър и прекрасен човек. Това беше най-силният допинг за мен", пише той в социалната мрежа.

"Днес е много тъжен ден за мен, един млад човек си отиде от този свят и остави своята рожбичка без майчица", пише и управителката на столичен музикален клуб Йорданка Полеганова. След като новината за тежката катастрофа става известна, част от приятелите на Асиана, невярващи, че става дума за нея, признават, че са звънели в отчаянието си на мобилния й телефон, но той бил изключен. През последните години красавицата къса с моделството, но отново се движи в светските среди. Работила е като пиар на Румънеца и Енчев, а също така е била и управител на "Бедрум". Била е мениджър и на клуб "Маскара".


Още по темата: общо новини по темата: 543
09.04.2019 »
05.01.2019 »
28.09.2018 »
24.09.2018 »
02.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
И сега какво? Като е жена на Дъмпел ли е Мъмпел ли е да обявим национален траур ли? Има много по стойностни хора от нея починали по нелеп начин, но толкова опяване като този случай, не помня! Лека му пръст на момичето, но журналистите е време да се усетите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Женски футбол
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: