Треньорът на Марица: Да оставим емоциите и да гледаме към бъдещето

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:18 / 09.02.2018
6266
Марица (Пловдив) игра равностойно срещу шампиона на Полша Хемик (Полице), но отстъпи след тайбрек в последния си мач от Група С на Шампионската лига и така загуби и теоретични шансове да се класира напред в престижната надпревара.

Въпреки достойното представяне в двубоя, старши-треньорът на българските шампионки Иван Петков не остана доволен заради показаните слабости.

Ето какво казаха след драматичния мач някои от участниците в него:

Иван Петков, треньор на Марица:

"Доста емоционален мач за нас, в който за съжаление пак показахме нашите слабости в определени елементи. За да победиш отбор като Хемик, трябва да не разчиташ на качества, които са определена в тяхна полза. Трябваше да играем по-умно в определени моменти, особено във фаза атака. Ако ние не сме на 100% срещу такива отбори, трудно можем да победим. Позитивът от този мач е че ние израстваме. Така че нека да оставим емоциите настрани и да гледаме към бъдещето. Важното е Марица да не е еднократно в групите на Шампионската лига, а колкото може по-често".

Десислава Николова, състезателка на Марица:

"Мисля, че се получи един много добър мач. Във важните моменти може би загубихме конценрация и загубихме някои разигравания. В петия гейм допуснахме грешки, които ни костваха победата. Мисля, че в следващия си мач ще играем по-добре и ще спечелим".

Нася Димитрова, състезателка на Марица:

"Направихме достоен мач, поне за пред публиката. Съжалявам, че не успяхме да спечелим. Имаме още два мача. За съжаление са в чужбина и тази прекрасна публика няма да може да ги гледа на живо. Ще направи всичко възможно да се представим достойно и, дай боже, да вземем победа поне срещу сръбския отбор".



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).