Гришо: Играх под средното си ниво, но важното е да запазиш хладнокръвие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:43 / 17.01.2018
4395
Григор Димитров бе доста критичен към играта си при трудния успех над квалификанта Макензи МакДоналд (САЩ) с 4:6, 6:2, 6:4, 0:6, 8:6 във втория кръг на Откритото първенство на Австралия по тенис.

Ето какво каза след победата най-добрият наш тенисист:

"МакДоналд направи невероятен мач. Той вече имаше изиграни няколко срещи в квалификациите, играхме късно, на "Род Лейвър Арина", а освен това той игра освободено, защото нямаше какво да губи".

"Това е невероятна тактика, агресивен стил, ретур-мрежа. В такива мачове е важно да спечелиш, да запазиш хладнокръвие и съм щастлив да продължа напред. Успявах да спечеля няколко важни точки. Играх под средното си ниво в днешния мач, но се опитвах да остана позитивен във всеки един момент".

"Той нямаше какво да губи, получаваха му се ударите, направи един невероятен мач. Аз се стремя да се развивам постоянно, да подобрявам играта си. В следващите мачове трябва да се представя на по-високо ниво".



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).