Стоичков със зетьовете в Пловдив, Зико го изненада с кама

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
15:51 / 27.12.2017
13199
Христо Стоичков е завел зетьовете си Айкут и Лука в родния си Пловдив. Това е станало вчера (26 декември). Камата и семейството му са в България от няколко дни, а днес е кръщенето на внучка му Миа - дъщеричката на Михаела и Айкут.

Стоичков пристигна в родния си град специално, за да се срещне с Областния управител Здравко Димитров - Зико. Двамата се поздравиха за Рождественските празници и си пожелаха здраве и благополучно преуспяване във всяко добро начинание.

Областният управител подари на Стоичков специална ръчно изработена кама, на чието острие е изписано специално послание. Димитров и Стоичков разговаряха за спортното си минало и размениха спомени, свързани с ЦСКА.

Носителят на "Златната топка" и "Златната обувка" беше придружен от двамата си зетьове Айкут и Лука, а на срещата присъстваха и зам.-областният управител Петър Петров, футболният съдия Атанас Узунов, легендата на Ботев (Пд) Петър Зехтински и тесен кръг приятели на Камата.

Стоичков раздаде автографи на приятелите си и се снима с всички за спомен, съобщава Блица.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).