Ясен Петров с дебют за ветераните на Локо, Чавдар Цветков се нареди за снимка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
12:39 / 26.12.2017
8668
Ясен Петров записа своя дебют като футболист на Локомотив Пловдив, макар и за ветераните на черно-белите. Това стана по време на коледния турнир в комплекс "Царско село", който бе спечелен именно от "смърфовете".

Пловдивският Джанини, който тръгна в големия футбол от школата на Ботев, винаги е твърдял, че пази отлични спомени от престоя си на Лаута като старши треньор на представителния тим на Локомотив.

Сега Ясен Петров игра заедно с други емблематични футболисти, останали завинаги в историята на черно-белите - шампионите от 2004 година Красимир Димитров и Александър Тунчев, както и двукратния носител на приза Футболист №1 на Локомотив Здравко Лазаров - Електричката.

Интересното е, че за общата снимка на водените от легендата Гальо Пеев ветерани се нареди и спортният директор на Локомотив Пловдив Чавдар Цветков.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).