Безпрецедентно мълчание на Лаута! Никога не е късно да се изложиш!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
18:51 / 17.12.2017
16815
В Локомотив Пловдив отново се случи нещо странно. Нещо, което ясно показа, че управленската криза в клуба продължава да изкачва нови върхове.

Официалният клубен сайт упорито мълчи и не публикува дори ред за Черно-бялата Коледа вече 30 (тридесет) часа след нейното приключване. Тържество, на което бе обявен най-добрият футболист на Локомотив за 2017 година, на което бяха отличени най-големите легенди на клуба, както и най-добре представилите се юношески формации...

Цензура ли е това или нещо друго?

Със сигурност от ръководството на Локомотив имат някакво обяснение за безпрецедентното мълчание относно събитието. Може би ще чуем "оправдания", че то се организира не от футболния клуб, а от фенклуба, че победителят вече е футболист на друг клуб и т.н и т.н.

Фактите обаче са други ...

Първо - мълчанието бе абсолютно ненужно, защото Черно-бялата Коледа бе отразена от десетки медии и нямаше как да се постигне ефекта, че все едно нищо не се е случило.

Второ - официалният сайт на Локомотив анонсира два пъти предстоящата Черно-бяла Коледа 2017. Нещо повече - в материала, в който се съобщава, че един от партньорите на клуба е осигурил безплатни застраховки на всички деца от школата на клуба, се уточнява, че това става "в навечерието на празника на всички локомотивци - Черно-бялата Коледа".

Трето - Черно-бялата Коледа се проведе за 12-а поредна година. Нейното начало бе през декември 2006 година и оттогава досега Локомотив Пловдив е имал седем различни мажоритарни собственици. За първи път обаче този празник на всички локомотивци не бе отразен от официалния сайт на клуба.

Това са фактите! Всеки да ги разбира, както си иска!

Никога не е късно да се изложиш!



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).