Метлата на Лаута пак се завъртя! Отнесе го и Пауло Серджо!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
10:13 / 04.12.2017
14908
Португалският халф на Локомотив Пауло Серджо е съвсем близо до раздяла с тима от Лаута, въпреки че е любимец на феновете и има договор за още половин година.

Юношата на Депортиво (Ла Коруня) вече е в открит конфликт със старши треньора Бруно Акрапович. Босненският специалист де факто е отстранил Серджо от тима миналата седмица след размяна на реплики на тренировката в сряда, съобщава "Марица".

Португалецът даде ясно да се разбере, че не е доволен от методите на новия треньор на отбора Бруно Акрапович. "За някои модерният футбол е различен", написа Пауло Серджо в профила си във Фейсбук и сложи видео с най-добрите моменти от кариерата си.

Plovdiv24.bg първи писа още в края на август, че предстои раздяла с португалския халф. Тогава той имаше финансови търкания с ръководството, а подобни неща на Лаута не се забравят.

Серджо дълго време бе "на мушката", което най-вероятно е провокирало и конфликта със сегашния наставник Бруно Акрапович.

Както нашата медия вече информира читателите си, ръководството на Локомотив подхвана чистка и сред служителите в клуба.


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).