Задържаха бивш футболист на Левски, грозят го до 8 години затвор за срамна кражба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:12 / 01.12.2017
6162
Легендарният вратар на Нефтохимик, който обра отец Иван, вадейки пари от касата за дарения с пинсети, е арестуван, информира Телеграф, позовавайки се на източници в МВР. 

45-годишният Веселин Шулев бил сгащен в столичното 4-то РПУ в столицата в сряда вечерта, а вчера беше предаден на елинпелинската полиция, която го беше обявила за издирване в цяла България.

Вратарят от Нефтохимик, който е играл и за Левски (Сф), беше изловен в началото на ноември от камери в храм "Свети Троица" на отец Иван как вади банкноти от кутията с пинсети за скубане на вежди. По този начин той успял да щипне близо 1000 лева, след което се покрил.

"Не си спомням да съм крал, аз съм неуравновесен", казал той. Опитал да омилостиви разследващите с факта, че жена му се развела с него и едва ли не го оставила на улицата, защото му взела всичко. За посочените семейни проблеми Burgas24.bg единствен съобщи още преди месец.

Затова се принудил да отиде в храма на отец Иван да краде. "Взех само 40 лева", твърдял Шулев. Свещеникът обаче е на абсолютно противоположното мнение.

"Крадецът влиза само при нас, обикаля и по други църкви, но там не са го видели, сигурно защото нямат камери. Ние от август не сме отваряли касата, защото там събирахме парите за тока. Той е 1200-1300 лв., сега как ще ги съберем отново не знам", сподели след кражбата отец Иван.

Веселин Шулев е с повдигнато обвинение за кражба и му е наложена мярка "подписка". Ако бъде признат за виновен, може да отнесе до 8 години затвор, пробация или глоба от 100 до 300 лева.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).