Треньорът на Локо с обидни думи за своите футболисти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
19:33 / 30.11.2017
10203
Треньорът на Локомотив (Пд) Бруно Акрапович каза доста обидни думи за част от своите футболисти. Босненецът в прав текст обяви, че някои от тях не стават за голям футбол и нямат необходимия характер да играят при черно-белите.

Ето какво заяви Акрапович след 1:1 срещу аутсайдера Витоша:

"Мисля, че класата на някои играчи не позволява те да играят голям футбол. Нямат характера да играят за Локомотив Пловдив. Не можем да постигнем целите си по този начин. Има добри играчи тук, но няма достатъчно дълбочина в състава".

"Много тренировки провеждаме, много разговори, но явно не успявам да предам това, което искам от футболистите. Или няма класа. Имах достатъчно време да получа достатъчно информация. Ситуацията може да се промени и да се поправи. Аз не търся оправдания. В крайна сметка съм водил преговори и съм дошъл тук. Просто трябва да подобрим качеството".


Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).