Шефът на полицията: Фенове на Локо са предизвикали мелето, задържаните са 10

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (40)
18:16 / 26.11.2017
21906
Шефът на ОД МВР Пловдив старши комисар Атанас Илков даде повече подробности относно боя между фенове на Локомотив и ЦСКА по време на днешния мач на Лаута, който завърши 0:1. Според Илков мелето е било предизвикано от фенове на Локо, които са руски граждани.

Ето какво заяви Атанас Илков по случая:

"Фенове на Локомотив Пловдив излизат на пистата и с провокативните си действия създават ситуация, при която феновете на ЦСКА излизат на терена. Получава се изключително неприятна ситуация, при която охраната на стадиона и делегатът на срещата са поискали помощ от колегите. Има задържани 10 лица - шестима са фенове на Локо и четирима на ЦСКА. Двамата, които са провокирали събитието, са руски граждани и са привърженици на Локо Пловдив. Те също са задържани в Пето РПУ. Срещу всички са предприети действия съгласно указа против дребно хулиганство. Ще бъдат задържани за 24 часа".


Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (40)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).