Наглият комунист Волгин се изхрачи и върху успеха на Григор Димитров

Автор: Васил Динев
Коментари (62)
12:02 / 16.11.2017
27552
Самозабравилият се отявлен комунист Петър Волгин отдавна демонстрира повече любов към Русия на Путин, отколкото към каквото и да е българско, подобно на повечето му съмишленици в България. Наглецът обаче вчера реши да натрапи мнението си отново и да плюе по един от на-големите успехи в историята - не само на тениса ни, но и на българския спорт като цяло. Ето какво е мнението на комунягата за успеха на Григор Димитров:

Изключително досадно е постоянно да ни занимават с Григор Димитров. Няма абсолютно никакво значение дали въпросният Гришо е спечелил, загубил или завършил реми. Дали е увеличил банковата си сметка или не също би трябвало да вълнува единствено самия него. Да превръщаш някакъв спортист в идол, да се възторгваш от победите му или да ревеш при загубите му е признак на много, ама наистина много нисък интелект.

Можеше да го подминем като просто неадекватно изказване от изветрял комунистически мозък, ако този мозък не получаваше държавни пари, за да сее пропагандата си в БНР.

Остава въпросът: Докога българското общество няма да забелязва червеният плевел, който трови българското население с комунистическата си пропаганда и ще продължи да му плаща заплатата?



Виж коментарите (62)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 8


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).