Вирус извади Алваро от групата на Ботев, още един чужденец ще отпадне

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
15:28 / 19.10.2017
3062
Ботев (Пловдив) замина за Русе с 19 футболисти. "Канарчетата" гостуват утре на Дунав за мач от 13-ия кръг на Първа лига.

От разширения състав отпадна бразилецът с италиански паспорт Алваро Юлиано, който е с вирусно заболяване. В групата се връща Меледже Омнибес. С отбора пътува и младият талант Радослав Апостолов.

В групата са четиримата чужденци от страни извън Европейския съюз - Фернандо Виана, Фелипе Бризола, Густаво Афонсо и Меледже Омнибес. Това означава, че точно един от тях със сигурност ще отпадне от състава. Твърде вероятно е това да е Фернандо Виана, който се оплаква от травма.

Утре "жълто-черните" ще проведат леко тонизиращо занимание.

Ето групата от 19 футболисти на Ботев за мача с Дунав:

Иван Чворович, Даниел Кайзер, Цветомир Панов, Радослав Терзиев, Лазар Марин, Йордан Минев, Пламен Димов, Кристиан Димитров, Серкан Юсеин, Меледже Омнибес, Лъчезар Балтанов, Радослав Апостолов, Тодор Неделев, Густаво Афонсо, Фелипе Бризола, Крум Стоянов, Дуде Ндонгала, Фернандо Виана, Стивън Петков.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).