Четири победи от 4 мача за пловдивския "Чоо" в първия кръг на "А" група

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:08 / 16.10.2017
3170
Пловдивският отбор по тенис на маса "Чоо" (в състав - Стоян Ламбов - играещ треньор, завърналият се в отбора Александър Начев, Явор Белаков и новите две попълнение - Петър Василев и Димитър Янков) не допусна загуба в първия кръг от "А" група мъже.

Турнирът беше открит с пловдивско дерби между "Чоо" и домакините от "Машстрой Марица Фест", като двубоят приключи с убедителна победа за "Чоо" с 4-2.

Във втората среща пловдиският тим се изправи срещу софийския "Део", който всички определят като фаворит и отбор с претенции, но след успорвани и драматични срещи, пловдивчани достигнаха до крайния успех с 4-3.

След това отборът на "Чоо" излезе срещу "Поморие и приятели", в който също не липсваше интрига и драма, но отново пловдивчани показаха характер и се наложиха с 4-3.

Турнирът завърши с неособено тежка среща между "Чоо" и тима на "Перник", който не разполагаше с един от играчите си поради контузия. По този начин "Чоо" изпълниха оптималния вариант от 4 победи за първия кръг в "А" група мъже.

Следващият кръг е на 25 ноември, като подоготовката започва още от днес.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 20


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).