Видео: Бивш таран на Ботев смая с рекорден гол в САЩ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:29 / 14.10.2017
6648
Пловдивчанинът Георги Христов вкара рекорден гол в своята дългогодишна кариера в САЩ. Бившият капитан на Марица и Ботев отново се разписа за своя тим Тампа Бей Роудис при победата с 2:0 като гост на Орландо Сити II.

Това стана в мач от последния кръг на редовния сезон в шампионата на USL (второ ниво на футбола в САЩ). 32-годишният централен нападател вкара гол №13 в първенството през този сезон и така счупи рекорда си от първата година в Щатите. През 2013-а, когато Георги Христов дебютира в Страната на неограничените възможности, той се отчете с 12 попадения.

Христов откри резултата в Орландо в 74-ата минута, след като засече с глава центриране от корнер на германеца Марсел Шефер. Малко след това пловдивчанинът сложи и капитанската лента, след като бившата звезда на Челси Джо Коул напусна терена.

Вторият гол за Тамба Бей Роудис падна в даденото от съдията добавено време.

Следващата събота Георги Христов и компания започват участието си в плейофите.

Вижте в прикаченото видео гола на Христов срещу Орландо Сити!


Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).