Чандъров: Всички съскаха срещу Киров и искаха да го махат

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
09:55 / 11.10.2017
5026
Бившият финансов благодетел на Ботев Румен Чандъров направи интересно разкритие. Настоящият собственик на Септември, който утре гостува в Коматево, обяви, че по негово време жълто-черните са искали да махнат Николай Киров - Белия, който тогава е бил шеф на ДЮШ. 

"Няма да ходя на мача. Който е по-добрият, той да бие. Нещата в Ботев са добре от спортно-техническа гледна точка. От другата - не зная. Не съм вече вътре в нещата. По-добрият отбор са от нас".

"Даже може да се каже, че аз имам заслуга, за да е на това ниво Ботев с две - три попълнения. Това щеше да стане миналата година, ако имаха търпение. Но няма проблем. Нали е станало, без значение дали съм аз или някой друг. В края на краищата те всички са си там - само мен ме няма. Отборът е на ниво. Въпросът е да го запазят и да го надграждат", сподели Чандъров пред "Тема Спорт".

"Треньорът Николай Киров е много добър вариант. Когато бях там, те много искаха да го махнат даже. Той беше шеф на школата. Киров е много кадърен. Но, честно казано, не знаех, че има амбиции за треньор. После си стана от само себе си. Оказа се добър вариант, а всички съскаха - не бил от техните, защото е от Марица. Какво значение има?! Човекът дава всичко от себе си Ботев да върви. За мен е много кадърен треньор. Дори и да имат неуспехи в Ботев, въобще не трябва да мислят за друг треньор. Смятам, че и Септември тепърва ще показва добро лице за в бъдеще. Който и да бие, аз ще съм доволен. Няма драми. Аз имам повече нужда от точки, но както дойде", добави бизнесменът.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).