Спектакъл с над 150 участници на шоуто между Барса и звездния тим на Стоичков

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:51 / 14.09.2017
2330
Уникален спектакъл с над 150 участници ще изненада публиката на 20 септември по време на звездния сблъсък между Дрийм тима на Барселона и отбора на Христо Стоичков. Стадион "Берое" ще посрещне едни от най-големите имена в света на футбола с богата музикална и танцова програма, включваща великолепни родни артисти.

Подготовката за супершоуто тече с пълна сила, като всички специални гости усилено репетират.

Във въздействащия спектакъл участие ще вземат музиканти и танцьори от фолклорен ансамбъл "Загоре" - емблема на "града на липите", които ще развълнуват публиката с магията на тракийския народен танц и музика.

На зеления терен ще излязат още неповторимите солисти от Старозагорската опера, за да вдигнат адреналина на всички гости на събитието с впечатляващо изпълнение. Екипът зад мащабния проект е предвидил още редица изненади, специални гости и гарантирани емоционални моменти.

Водещ на грандиозното футболно шоу е един от най-популярните и обичани български актьори Станимир Гъмов, който е родом от Стара Загора. Режисьор на феноменалния спектакъл на 20 септември е Борис Радев, който година и половина след невероятния успех на "50 години номер 8", отново ще превърне звездното събитие в истински празник за града.

Събитието "Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков", част от "Стара Загора - Европейски град на спорта", е на 20 септември 2017 г. на стадион "Берое", гр. Стара Загора. Начало 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач има в мрежата на Eventim, както и на специалната каса пред Община Стара Загора.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).