Ботев дължи само 8000 франка в Лозана

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:35 / 22.01.2009
4344
Ботев дължи само 8000 франка по процедурите в Лозана, свързани с делото между клубът и Георги Христов. Това ясно може да се види от документите, изпратени от Спортния съд и всички останали публикации са абсолютно неверни и нямат нищо общо с истината. В няколко медии днес излезнаха различни по-високи суми, сред които и водеща новина в спортен всекидневник, като дори се изказва вариант, в който може да бъде отнет лиценза на "канарчетата" - което е абсолютно невярно. Мениджърът и защитник на Ботев Пловдив Георги Градев заяви специално за Plovdiv24.bg, че ще заведе дело срещу вестника, ако в следващият - утрешен брой не се появи опровержение на грешната информация, че Ботев дължи 36 000 швейцарски франка и е загубил делото в Спортният съд в Лозана. Това няма как да е вярно, тъй като дело изобщо не е имало и няма как да има победител и загубил. Българският футболен съюз пък, непризнавайки юрисдикцията на Лозана, на практика се отказват доброволно от 8-те хиляди франка такси за адвокатите.

Адвокат Ивайло Дерменджиев, който уж защитаваше правата на БФС, насрочи днес специална пресконференция в която да обвинява и обижда Георги Градев и Ботев Пловдив. Градев заяви за Plovdiv24.bg, че е недопустимо адвокат с три дела в Лозана, всичките загубени, след които е провалил кариерите на трима големи български спортиста(Гълъбин Боевски, Венелина Венева и Ваня Стамболова) да го атакува. Защитникът на Ботев има над 50 дела в Спортният съд от които е загубил само 3. Той смята да заведе дело и срещу Дерменджиев за обиди и клевети срещу него и Ботев Пловдив.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).