Локо изпрати с 3 гола туристите на Лаптопа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
22:20 / 14.08.2017
6537
Локомотив Пловдив победи Витоша (Бистрица) с 3:1 в мач от 5-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Дино Мартинович, Парвиз Умарбаев и Дани Кики се разписаха за "смърфовете", а повторен дебют с родния си тим направи Симеон Райков.

Това бе първи домакински успех на отбора от началото на сезона. С него черно-белите се изкачиха на 4-о място във временното класиране с актив от 8 точки.

Локо откри резултата още в 4-ата минута след перфектна триходова атака. Илко Пиргов изрита топката към Димо Бакалов, който овладя с гърди и изведе Дино Мартинович сам срещу вратаря. Словенецът хладнокръвно шутира покрай него за 1:0.

Само 5 минути по-късно обаче Витоша се върна в мача след пресилено отсъден фаул. Последва центриране в малкия пеналт, където Илко Пиргов по традиция забрави да излезе. Пламен Николов пък бе ударен в лицето и не видя топката, която попадна в Стефан Христов и той от упор изравни - 1:1.

Локо отново излезе напред в резултата в 37-ата минута. Вратарят на Витоша Михаил Иванов не успя да избие добре една центрирана топка и тя попадна в Димо Бакалов. Той подаде към Умарбаев, който с левия крак от 20-ина метра с прехвърлящ шут я прати в мрежата - 2:1.

В 67-ата минута черно-белите вкараха трети гол и окончателно убиха интригата в мача. След центриране от корнер Йордан Върбанов от гостите игра неумело и Дани Кики на празна врата довкара топката в мрежата за 3:1.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Пламен Крумов (46- Георги Пашов), Пламен Николов, Ивайло Марков, Марк Бедиме, Пауло Серджо, Парвиз Умарбаев (74- Ванчо Траянов), Димо Бакалов (66- Симеон Райков), Веселин Марчев, Дани Кики, Дино Мартинович.




Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).