Заслужени премии за двете най-талантливи пловдивски атлетки в момента

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:13 / 27.07.2017
2162
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев връчи почетни медали на двете най-талантливи пловдивски лекоатлетки в момента.

Това са сребърната медалистка на 1500 м от Европейското първенство по лека атлетика за юноши и девойки под 20 години в Гросето (Ит) Лиляна Георгиева и на Александра Начева - сребърна медалистка на троен скок от световното първенство за юноши и девойки под 18 години в Найроби (Кения).

Наградени бяха и техните треньори Радмила Станкович и Стойко Цонов. Председателят на "Фондация български спорт" Николай Божинов пък им даде премия от по 1000 лв.

"Тези момичета са бъдещето на българската лека атлетика. Те са сред най-големите таланти на България и очакваме да ни радват в бъдеще не само с успехите си при девойките, но и при жените. Такива таланти трябва да бъдат отглеждани с много внимание и за да успеем да ги съхраним трябва да им създадем нормални условия за подготовка", заяви Красен Кралев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).