Привърженици на Локомотив с откровен призив към Камбуров и Крушарски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
13:07 / 26.07.2017
10675
Инициативна група привърженици на Локомотив Пловдив излязоха с открито обръщение към собственика на клуба Христо Крушарски и голмайстора Мартин Камбуров, който преди 10-ина дни напусна черно-белите. Под текста са се подписали над 70 души.

Plovdiv24.bg публикува призива без редакторска намеса:

Локомотив има нужда от Мартин Камбуров и Мартин Камбуров има нужда от Локомотив

Преди около 10 на дни конфликт между собственик и футболист доведе до напускането на последния. Нищо по-естествено и едва ли би имало такова значение ако се отнасяше за "някакъв" футболист. Но отбора напусна Мартин Камбуров - Капитанът, Лидерът, Голмайсторът, човекът, превърнал се в емблема за Локомотив!

Човекът, носил радост, гордост и незабравими преживявания за черно-бялата публика толкова години наред! От фантастичния Шампионски сезон до последното дерби с "Ботев"!

И този футболист да си тръгне от Лаута през задния вход?!!!

Не, това е нелепо безумно и абсурдно!!!

Затова призоваваме :

Мартине, преглътни горчилката и емоциите си в името на Локомотив и хилядите привърженици, които те обичат и се върни в отбора !

Там, където ти е мястото! Имаш още несвършена работа! Още не си дописал историята си....! Ти си нужен на Локомотив и Локомотив е нужен на теб!

Г-н Крушарски, Вие сте "Капитана на кораба" и това е безспорно! Като опитен и зрял ръководител, очакваме да проявите разум , далновидност и разбиране и да върнете Мартин Камбуров ! Хората ще оценят по достойнство този жест!

От инициативна група привърженици на Локомотив Пловдив



Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).