Чудесно! Пловдивски съдия ще свири на ЕвроБаскет 2017

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:21 / 19.07.2017
1600
Силно българско представителство ще има на финалите на Евробаскет през септември. Пореден знак за уважението и авторитета от ФИБА през това лято получи българското съдийство и комисарство.

Tочно такъв знак е назначението на пловдивчанина Мартин Хорозов като неутрален рефер и Елеонора Рангелова - като един от тримата комисари, за мачовете от 31 август до 17 септември във Финландия, Израел, Румъния и Турция.

По-рано това лято пък Венцислав Великов свири на Европейското първенство за жени, като му бе поверен и единият от полуфиналите на турнира в Прага.

За Мартин Хорозов това ще е най-големият форум засега като съдия. Тази година той свири четвъртфинал на Шампионската лига на ФИБА, а миналия сезон ръководи мачове от Финалната четворка на турнира за ФИБА Европа.

За Рангелова пък това е поредното признание. Миналата година тя бе комисар на мачовете от баскетболния турнир на Олимпийските игри в Рио. Тя бе комисар на финалите на две световни и две европейски първенства и две издания на финалите на Евролига, жени. До момента обаче не бе канена за официален представител на ФИБА на финалите на мъжко Европейско първенство.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).