Войнов: Без основа къщата рухва, в Барса също освобождават играчи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
19:13 / 15.06.2017
6653
Треньорът на Локомотив Войн Войнов не бе особено разтревожен от факта, че основни футболисти напускат отбора, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Специалистът направи обширно изявление пред медиите непосредствено преди началото на подготовката на черно-белите.

"До колкото ми е известно, в Барселона също освобождават футболисти. Нормално е и при нас някои от играчите да си тръгнат. Освен тези, за които вече знаете, вероятно ще има и други", заяви Войнов.

"В събота заминаваме за Боровец. Ще тренираме в Говедарци, където имаме два терена на европейско ниво. Ще трябва да сложим основи, които да ни гарантират добро бъдеще. Защото без основа къщата рухва", допълни още специалистът.

Войн Войнов уточни, че в Боровец ще пристигне солидна бройка чужденци - 7 или 8 на брой. "Няма обаче да бързаме да подписваме договори с никой. Ще преценим добре качествата им", обеща наставникът на Локомотив.

Гледайте пълната пресконференция на Войнов и Чавдар Цветков в прикаченото видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).