Един от големите в Локо си отива!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
10:21 / 15.06.2017
9831
Един от най-големите футболисти на Локомотив Пловдив през последните 10-ина години - Кирил Котев, си тръгва от Лаута. Това обяви самият централен защитник пред Plovdiv24.bg.

Котев, който е шампион с черно-белите от 2004 година, напуска по настояване на спортно-техническото ръководство, което отказа да поднови договора му.

Ето какво сподели футболистът пред репортер на Plovdiv24.bg:

"Бяхме се разбрали с Локомотив, имах тяхното уверение, че ще поиграя още една година. Такова беше и моето желание. Но не знам защо решиха друго. Разбирам ги, те са с правото си и не ми дължат обяснение. Но можеха да го направят малко по-рано - например, когато свърши сезонът, а не в последния момент".

"Разбирам тяхното желание, че искат да подмладят отбора. Осъзнавам, че вече не съм първа младост, но все пак щеше да е коректно да ми го кажат навреме".

"Все още не зная къде ще продължа кариерата си, но съм категоричен, че искам да поиграя още малко футбол".

Кирил Котев бе попитан и за парите, които има да получава в Локомотив:

"Все пак съм си ги изработил. Клубът дължи пари не само на мен, а на всички футболисти. Последната заплата, която взех, беше за януари".



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).