Жестоки думи на бивш играч на Локо към треньор на Лаута

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
14:03 / 13.06.2017
16935
Бившият футболист на Локомотив Пловдив от 80-те години Любомир Бурнарски отправи жестока критика към треньора Георги Недевски, който води детския тим на "смърфовете" от набор 2002.

Някогашното бързоного крило изстреля плеяда от думи срещу Недевски, като поводът бе отпадатено на черно-белите от Ботев в 1/8-финалите от републиканското първенство.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че Любомир Бурнарски има 87 мача и 18 гола с фланелката на Локомотив и е един от героите, спечелили Купата на Съветската армия през 1983 година.

Публикуваме част от това, с което Бурнарски избухна в личния си профил във Фейсбук:

Пълен хаос и безхаберие от страна на футболистите на Локо. Този отбор на Локо приличаше на хора, които са събирани по спирките.

Един мит бе разбит , един космонавт бе приземен. Ти беше разкрит и от тези, които нищо не разбират от футбол. Погрижи се за себе си, не се натискай, да - сладичко е местенцето, но ти си много далеч от реалността....

Видя се колко си жалък и безпомощен. Тази материя футбола ти идва като китайското писмо.

Тръгни си, няма никой да си спомни за теб. Ще смачкаш и пропилееш съдбите на тези деца. Няма вече кой да заблудиш със сладки приказки, Гошко.

Разкрит си тотално - изгониха те от Бресник, изгониха те от Векта, изгониха те от Евроколеж.

Тази дума достойнство имаш ли я в главата си, или в речника? Твоят речник е богат, само че да заблуждаваш глупаците.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).