Така се играе на Армията! Локо пак изтормози ЦСКА!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
21:47 / 17.05.2017
6722
Локомотив Пловдив завърши 0:0 с ЦСКА в мач от 7-ия плейофен кръг в първата шестица, който се игра на стадион "Българска армия" в столицата.

По този начин пловдивчани останаха непобедени на Армията през настоящия сезон, след като победи с 1:0 в предишния мач. Това бе първи двубой от плейофите, в който отбраната на Локо не допуска гол.

С ремито "смърфовете" имат вече 46 точки, изравнявайки се с Черно море.

Треньорът на черно-белите Войн Войнов направи две промени в стартовия си състав, в сравнение с предишния мач срещу Левски на Лаута. Специалистът даде почивка на капитана Мартин Камбуров, а като ляв бек на мястото на наказания Иван Горанов бе поставен Димитър Везалов.

През първото полувреме на мача чистите голови положения просто липсваха.

В 11-ата минута Каранга засече топката с глава, но на сантиметри от гредата в аут.

Локо отговори с два опасни удара, които също не намериха целта. Първо Умарбаев пробва да изненада вратаря Георги Китанов, а след това и Димо Бакалов.

В началото на второто полувреме обаче "смърфовете" поставиха под сериозно напрежение вратаря на ЦСКА и на 3 пъти имаха възможност да отбележат.

Първо Дани Кики отправи бомбен шут с левия крак от над 35 метра, при който Георги Китанов не мръдна, а за негов късмет топката профуча много близо до сглобката на вратата и излезе в аут.

Малко след това Димо Бакалов открадна топката от капитана на "армейците" Чорбаджийски, направи един финт и шутира с десния крак високо над гредата.

Най-чистото положение за Локо дойде в 58-ата минута. Умарбаев подаде към Веселин Марчев, който остана сам срещу вратаря, след като бранителят на ЦСКА Антон Недялков се размина с топката. Марчев напредна и шутира силно с десния крак, но Георги Китанов спаси.

В 68-ата минута пък ЦСКА пропусна своя шанс да вземе победата. Кирил Десподов получи пас от Каранга и от няколко метра на празна врата прати топката в аут.

В 70-ата минута черно-белите направиха принудителна смяна, след като капитанът Кирил Котев напусна с разкървавена глава, а на негово място се появи играещият помощник-треньор Александър Тунчев.

В добавеното време Павел Виданов получи втори жълт картон за бавене на играта и напусна терена преждевременно.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Пламен Крумов, Кирил Котев (70- Александър Тунчев), Павел Виданов, Димитър Везалов, Ванчо Траянов, Пауло Серджо (60- Стефан Йефтоски), Димо Бакалов, Веселин Марчев, Парвиз Умарбаев, Дани Кики (64- Мартин Камбуров).





Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).