Най-малките "викторианци“ с първо място в регион Тракия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:15 / 23.04.2017
2733
Отборът на Виктория Волей (Пловдив) за момчета до 12 години зае по безапелационен начин първото място в турнира за регион Тракия от държавното първенство по волейбол.

Надпреварата се проведе в залата на СУ "Цар Симеон Велики" в Пловдив с участието на 4 отбора - домакините от Виктория Волей, Асеновец (Асеновград), Пан Волей (Панагюрище) и Велинград Волей (Велинград).

Воденият от треньора Христо Георгиев тим на Виктория Волей бе създаден с част от децата, които започнаха наскоро да тренират в Детската академия на клуба.

Малките "викторианци" постигнаха 3 убедителни победи с по 2:0 гейма над всичките си съперници и логично заеха първото място. Втори е отборът на Асеновец.

Резултати на другите отбори:

Асеновец - Велинград Волей 2:0
Асеновец - Пан Волей 2:1
Велинград - Пан Волей 2:0

Ето кои деца попаднаха в селекцията на Христо Георгиев за изминалия турнир:

Енир Алиман, Цветилин Начев, Николай Тодоров, Алекс Гьошев, Кристиян Пейчев, Тодор Тодоров, Дарин Терзиев, Боримир Грудев, Илиян Стаменов, Даниел Илиев, Никола Халачев, Мартин Минков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 27
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).