Пловдивски национал: Започнахме да ги натискаме още в началото

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:38 / 14.04.2017
2613
Волейболният национален отбор на България за момчета под 17 години стартира перфектно европейската квалификация в София, след като удари Естония с 3:0 гейма.

Силен мач за тима изиграха капитанът Желязко Апостолов (№7) и Любослав Телкийски (№8). Двамата състезатели на Виктория Волей (Пловдив) отбелязаха общо 16 точки, а непрестанните ротации по оста разпределител-диагонал на моменти тотално объркаха младите естонци от другата страна на мрежата.

"Ние бяхме много нахъсани още от самото начало. Играта ни потръгна. Започнахме да ги натискаме още в началото и успяхме да задържим това ниво до края. Публиката и резервите, които се включиха също ни помогнаха. Като цяло изиграхме много добър мач и се надявам следващите два дни да постигнем още две безапелационни победи", заяви Желязко Апостолов, който завърши с 12 точки.

"Още от началото спазихме тактическите указания на треньора, които ни беше възложил преди мача и мисля, че това беше причината да ни потръгне играта. Както каза и Желязко, публиката също ни помогна", добави неговият съотборник Любослав Телкийски.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).