Крушарски: Има ли театър, значи сме направили добър мач

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:35 / 03.04.2017
3763
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви, че не се притеснява от съдийството на четвъртфинала за Купата с Лудогорец. Стига, разбира се, реферите да свирят нормално.

"Целта при нас е само една - победа във всеки мач. Няма какво да го коментираме. Накрая обаче каквото сабя покаже. Важното е да има игра, а резултатът не е от толкова голямо значение. Има ли театър, значи сме направили добър мач и всички започват да се стресират от нас", заяви клубният бос.

"От съдийството въобще не се притеснявам. Те да си свирят нормално. Това ми е молбата. Досега не е имало фрапиращи неща. Остава да започна да давам оценки и на съдиите. За мен една грешка на съдията не решава мача. Ако той сбърка за 3 минути, на теб ти остават 87. Това е доста време. Ако е в края на мач - да, решаващо е. Но ако е по средата - не. Не бива да търсим тоя ни крив, оня, а в нашата къща навсякъде да вони. При мен това го няма", допълни още ХристоКрушарски, цитиран от "Тема Спорт".

"Лудогорец е най-силният отбор у нас като класа. Но те срещу Локомотив не могат да играят. Това сме го показали. Трън сме им. Мачът е в Пловдив и вкъщи с тях винаги имаме успехи. Надявам се да направим хубав спектакъл. Само тогава ще се върне публиката", каза още Христо Крушарски.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).