Балтанов: Преподписах с Ботев! За другите - ръководството ще преценя

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
10:39 / 18.03.2017
3643
Капитанът на Ботев Лъчезар Балтанов е бивш играч на Левски, но не очаква двубоят да е по-различен като заряд за него, въпреки че се завръща отново на "Герена".

За полузащитника този мач е важен, защото е решаващ за мястото в Топ 6 след разделянето на първенството.

"Мач като всеки един мач от първенството. Излизаме и се надяваме да победим. Дано сме концентрирани, защото имаме силите за победа в тази битка", заяви Балтанов пред Дарик радио и продължи да говори за мястото на "жълто-черните" в шестицата.

"Трудно е да намерим място в шестицата, но докато имаме шансове, ще се борим. Този мач се явява решаващ, а и следващият също. Докато имаме шансове, дано ги използваме. Но трябва да бием и в двата си до края на редовния сезон, а преките ни съперници да ги загубят", сподели халфът и сподели как се чувства след контузията в коляното.

"Може би още малко ми трябва да вляза във форма, но с всеки изминал мач все по-добре се чувствам. Радвам се, че се възстанових и преодолях страха, който я съпътства. Чувствам се добре, дано повече не се получават такива неща", заяви Балтанов и говори за чувството да бъде капитан на отбора.

"За мен е привилегия да съм капитан, това е огромна отговорност. Старая се с всеки мач да се доказвам и да оправдавам тази чест, която са ми гласували. Опитвам се да помагам и на по-младите и на всички", разкри Лъчезар Балтанов и говори ситуацията около договора си и за това, дали сега Ботев е по-силен след зимната селекция.

"С оглед на резултатите сме по-силни от миналата година. С изключение на злополучния мач с Дунав, можехме сега да сме и без загуба от началото на годината. Всички, които дойдоха са качествени играчи и се представят доста добре. Дано вървим напред."

"Аз имам договор до 2018 г., преподписах преди няколко месеца. За другите - предполагам, че ръководството ще направи всичко възможно да задържи тези, за които прецени, че трябва да се случи", сподели Балтанов.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).