Уникално видео! Ето как маричанки подкрепиха баскетболния Академик!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:23 / 15.02.2017
2442
Женският волейболен отбор на Марица (Пловдив) избра оригинален начин да пожелае на съгражданите си от мъжкия баскетболен отбор на Академик Бултекс 99 успех в предстоящия турнир за Купа България.

Преди днешната си тренировка шампионките заснеха специално клипче, което пуснаха в официалния си видеоканал. В него сръбската разпределителка Кристина Чешляр показва "баскетболните" си умения с волейболната топка, а съотборничките й дават да се разбере на кой отбор ще стискат палци по време на важното състезание от утре, 16 февруари, до неделя, 19 февруари, в пловдивската зала Колодрума.

По-рано през този сезон баскетболистите на Академик пък изразиха своята подкрепа за Жълто-сините волейболистки преди мачовете им в Шампионската лига и турнира за Купата на ЦЕВ, като се снимаха с надпис "Напред, Марица!"

Вижте по-долу видеото на волейболистките на Марица!

 

 

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).