Връчват купа уникат в Пловдив, много изненади за зрителите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:22 / 13.02.2017
3937
Купа уникат ще получи победителят в баскетболната надпревара при мъжете за Купата на България, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Трофеят бе показан днес по време на официална пресконференция в зала "Колодрума".

Както Plovdiv24.bg нееднократно писа, надпреварата сред 8-те най-добри наши отбори ще се проведе от 16 до 19 февруари в Пловдив.

Купата е изработена по поръчка в Професионална гимназия "Велизар Пеев" в Своге. Бронзовото бижу тежи цели 14 килограма. Отделно всички призьори ще получат и възпоменателни плакети.

По време на турнира феновете ще могат да се снимат с купата и да публикуват снимките си в Официалните страници на федерацията във Facebook, Twitter и Instagram с хаштаг #BulgariaBasketballCup2017.

"Тъй като е много тежка и трудно се мести, надявам се да я спечелим и да си остане в Пловдив", заяви президентът на Академик Бултекс 99 Васил Врачев.

Организаторите от Българската федерация по баскетбол са приготвили доста приятни изненади за зрителите в "Колодрума", казаха още на днешната пресконференция.

Всички подробности за предстоящия баскетболен сблъсък може да гледате в прикаченото видео!




Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).