Карагарен шокиран, разказа как Ераносян го е изгонил

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
09:19 / 13.01.2017
6661
Нападателят Бирсент Карагарен обясни как е научил, че повече не е нужен в родния си клуб Локомотив (Пловдив).

"Ераносян ме шокира с решението си. Извика ме и ми каза, че няма да разчита на мен. Обясни ми, че съм нямал шанс да се преборя с конкуренцията. Нямал съм нужните качества и не виждал как ще пробия до титулярния състав. А аз не смятам така. Винаги съм давал най-доброто от себе си за Локомотив. Не съм очаквал подобно развитие на нещата. Започнахме подготовка, всичко беше нормално, а на четвъртия ден ми сервира, че не ме иска", заяви асеновградският Гарет Бейл пред Блиц.

"Г-н Крушарски не ме е търсил. Знам, че в момента е в чужбина. Сигурно и той е изненадан от решението на Едуард Ераносян. Всички са изненадани, а аз - шокиран! Бях последният човек, който щеше да си тръгне от Локомотив. Много пъти можех да го сторя, но не го направих, защото този клуб ми е на сърцето. Израснах на "Лаута". Като бях малък всеки ден пътувах с автобуса от Асеновград и обратно за тренировките. Локомотив (Пловдив) е моят живот. Отдавна разбрах, че и феновете много ме уважават. Цял ден ми звъняха и ме питаха какво се случва. Казват ми да не ходя в друг клуб, а да стоя в Локомотив. Но как да стоя, след като Ераносян не ме иска. Надявам се по-скоро бъдещето ми да се изясни и да мисля изцяло за футбола", каза още Бирсент Карагарен.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).