Стефан Генов: Некадърен и неподготвен съдия!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
20:16 / 15.12.2016
4115
Треньорът на Пирин Стефан Генов обвини рефера Георги Давидов за загубата от Ботев с 2:3. Пловдивският специалист, постоянно бе обиждан от феновете в Коматево, но този път до инциденти не се стигна.

Ето какво каза Стефан Генов след края на мача с жълто-черните:

"Дойдохме с амбициите да вземем поне точка. Но явно силите не ни стигнаха, а и неадекватното съдийство. Имам претенции за неотсъдена дузпа в наша полза. Смятам, че главният съдия бе ръководен от допълнителните асистенти. Каквото му казваха, това свиреше".

"Освен това още през първото полувреме казваше на наши футболисти, че при второ нарушение направо ще им даде червен картон. Не може така да говори на играчите. Ситуацията с дузпата бе ключов момент, защото ако я беше отсъдил, може би полувремето щеше да завърши 2:2. За пореден път съм разочарован. Не може неподготвен съдия да свири трудно първенство като нашето. Некадърни и неподготвени рефери нямат право да свирят такива мачове".

"Допуснахме много елементарни грешки при втория и третия гол. Може би и умората ни разконцентрира".

"Защо толкова внимание обръщате на албанеца Муйеци. Дадохме му в 13 мача да покаже качествата си, а той няма дори асистенция. Благоевград е хубав град и може би му харесва живота извън футбола. Разбира се, че ще се разделим с него".



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).