Чандъров избяга от "Кауза Колежа", но сега иска да строи стадион в София

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
12:14 / 07.12.2016
5222
Собственикът на Септември София Румен Чандъров обмисля да построи нов стадион за тима си. До този ход обаче може да се стигне само ако столичани влязат в Първа лига.

Към днешна дата, след 16 изиграни кръга, Септември е на Второ място, на 3 точки зад лидера Етър.

В момента тимът приема своите съперници на стадиона в кв. "Драгалевци", който пак бе направен от Румен Чандъров, когато изгради частната си школа ДИТ. Той обаче не отговаря на изискванията за елита.

Новото съоръжение е планирано да бъде издигнато на мястото на стария стадион "Септември" в квартал "Красна поляна", твърди "Тема спорт". Той отдавна тъне в забвение, опасан от множество дървета и бурени. Там отборът със сигурност ще събира и повече фенове. Именно липсата на публика и стадион са основната пречка, която може да спре Септември на Румен Чандъров да атакува Първа лига.

Plovdiv24.bg припомня, че бизнесменът беше дълго време финансов благодетел на Ботев, но напусна след принудителното изгонване от "жълто-черни" фенове на треньора Николай Митов.

Преди да се стигне до този екшън Румен Чандъров твърдеше, че ще направи всичко възможно, за да построи стадион "Христо Ботев".


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).