Този път нямаше бой! Евроколеж отново удари Борислав (Първомай)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:58 / 20.11.2016
4088
Футболистите на Евроколеж запазиха традицията да побеждават Борислав (Първомай) и нанесоха ново поражение на домакините, този път с 2:1. В регионалното дерби от Трета лига - Югоизточна група се разписаха Серафим Михайлов (43) и Сезгин Четин (49) за колежани, а юношата на Локо (Пд) Шабан Османов бе точен за първомайци от дузпа в последната минута.

Тови път радостното е, че двубоят премина културно и нямаше и помен от грозните сцени, разразили се в началото на април.

Резултатът бе открит в 43-ата минута след триходова комбинация. Тодор Тимонов - Лимона комбинира с Георги Куртев, който изведе Серафим Михайлов между защитата на първомайци. Нападателят се справи лесно с вратаря Ферди Мюмюнов и вкара за 0:1.

Втората част започна добре за пловдивчани и в 49-ата минута те поведоха с 2:0. Пробив на Мирослав Караилиев по лявото крило завърши с центриране към втората греда. Сезгин Четин овладя и със силен диагонален удар простреля Мюмюнов за 0:2.

В 90-ата минута Илия Петров фаулира играч на домакините в наказателното поле и съдията Тодор Малинов отсъди дузпа. Шабан Османов вкара за 1:2. В даденото 8 минутно продължение домакините се опитаха да изравнят, но късметът не беше на тяхна страна.

След тази победа колежани събраха 25 точки и са осми в класирането.

Евроколеж игра в състав:

Апостол Стоянов, Атанас Савов, Георги Бъчваров, Иван Атанасов, Йордан Хърков, Николай Николов, Сезгин Четин, Мирослав Караилиев, Тодор Тимонов, Георги Куртев, Серафим Михайлов /Александър Иванов, Илия Петров, Борис Малев/.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 28


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).