Героят Харуби: Бяхме едно истинско семейство! Само Локо!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:37 / 30.10.2016
3401
Вратарят на Локо Пд Ясин Ел Харуби заслужи шампанското за Играч на мача с ЦСКА, спечелени от "смърфовете" с 1:0.

Ето какво заяви мароканецът с френски паспорт пред камерата на Диема спорт:

"Много съм щастлив за тази награда, която получавам сега. Искам да поздравя всички мои съотборници и съм много щастлив от резултата, както и от това, че победихме ЦСКА. Преди това имахме не чак толкова добри резултати. Днес наистина има защо да бъдем много щастливи."

"Да, смятам, че в личен план направих добър мач. Въпреки добрите спасявания, направих и някои грешки. Но както казах, че аз съм щастлив, че играхме като отбор и бяхме едно истинско семейство. сигурен съм, че феновете на Локо Пд ще бъдат много щастливи."

"Мисля, че тази победа е много важна и с оглед на новия треньор, който ще имаме след няколко дни. Оттук-натататък се надявам да вървим напред. Бихме убедително с 6:0 за Купата срещу втородивизионен отбор. Сега обаче надвихме ЦСКА и има защо да се наслаждаваме на тази победа."

"Чувствам се добре като титуляр. Конкуренцията между нас с Илко Пиргов е добра, работим заедно. той ме харесва, аз го харесвам. Нямаме проблеми помежду си. Аз съм щастлив, когато играя добре и се надявам по същия начин, както и Локо Пд. Всичко между мен и Илко е напред. Поздравявам семейството си и Само Локо"!



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).