Тунчев: Ераносян вдъхна увереност само с появяването си в съблекалнята

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
19:48 / 29.10.2016
3922
Помощник-треньорът на Локомотив Александър Тунчев призна, че новият наставник на отбора Едуард Ераносян е вдъхнал увереност на футболистите с появяването си в съблекалнята на последната тренировка преди мача с ЦСКА.

Ето какво каза бившият централен защитник след историческото 1:0 за Локо на стадион "Българска армия":

"Сладка победа, това не може да се отрече. Постигнахме я с много труд. Всеки един от футболистите даде максимума от себе си. Бяхме разузнали добре противника. Нарушихме им стратегията с ранния гол и те се поизнервиха от това".

"ЦСКА е добър отбор и създаде не малко положения, но за наше щастие вратарят ни ги спаси. Замисълът ни беше да пренесем топката по най-бързия начин в предни позиции, за да използваме нашите крила. Може би прибързвахме в някои ситуации на терена и затова не успяхме да създадем повече положения от контраатаки".

"Ераносян вдъхна увереност със самото си появяване в съблекалнята, както и на последната тренировка. Надявам се да продължим успешно. Сегашният щаб остава и при Едуард Ераносян. Просто трябва да намерим още един треньор на вратарите. Мисля, че Локомотив го очакват добри дни".



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).