Боби Димитров: Някакво проклятие тегне над Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:08 / 29.11.2008
4813
Спортно-техническият директор на Ботев Боби Димитров заяви след пловдивското дерби, че отборът му е заслужавал да спечели.

„След такъв мач, каквото и да кажа...Уникален малшанс. Такова нещо, мисля, че четири греди, положения последните минути...Цял мач ги надиграхме, заслужавахме победата, някакво проклятие ли има, не знам. Не е нормално това, което става.

Не са толкова много годините, през които не сме ги били, преди две-три години ги бихме 3:2. Ще ги бием на Лаута през втория полусезон," каза той.

„Не ми е казал съдията, че има засада, каза, че е много съмнително," сподели Димитров за разменените реплики с Антон Генов.

„Мен ме интересува играта. Аз съм изключително доволен от характера, който прояви Ботев Пловдив. Надявам се с този характер и малко нови футболисти зимата, втория полусезон да изглеждаме по коренно различен начин," обеща шефът на „канарчетата".

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).