ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Чавдар Цветков: 140 треньори ми звъняха да се предлагат за Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:06 / 24.10.2016Коментари (8)4817
© Plovdiv24.bg
Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Чавдар Цветков посочи, че отборът ще бъде воден от Христо Колев-Бащата в осминафинала за Купата на България срещу Оборище Панагюрище и срещу ЦСКА. Срещата с втородивизионния тим е утре от 18:00 часа на "Лаута", а тази срещу червените от 12-ия кръг на Първа лига е на 29 ок­томври, събота, от 17:30 ча­са на "Армията".

Бащата зае временно поста, след като Илиан Илиев си тръгна след поражението с 1:2 от Локо­мотив (Горна Оряховица). Под ръководството на Колев черно-белите направиха 0:0 с Дунав (Русе).

"Аз заварих Илиан Илиев като спортен директор. От 2 месеца съм в клуба, още не съм дълбоко навлязъл в кухнята. Но определено странни неща се случват в българския футбол - да има толкова смени на треньори. Ние вървим по този начин - може да се стигне и до мен. Илиан е имал пълната подкре­па от президента и феновете. Запалянковците му благо­дариха, защото пое тима в трудна ситуация - от дъното го изведе почти до Лига Евро­па през миналия сезон. Той е доказан специалист, но... От две седмици искаше да напус­не. Първата седмица прези­дентът не му прие оставката. Даже след мача с Горна Оряховица водехме разговори и първоначално тя пак не бе приета. Но Илиев остана твърд в намерението да си тръгне и се стигна до раздяла­та".

"Сега начело е Христо Колев - той може да води съста­ва три мача. Това означава, че ще изведе тима за купата, а после и срещу ЦСКА. И след то­ва за Берое (б.р. - на 2 ноемв­ри) трябва да имаме нов треньор. Интерес към поста не липсва. В България има 120 лицензирани наставници, а на мен се обадиха 140 човека да се предлагат за работата. Ще решаваме с президента Христо Крушарски кой да е нови­ят", каза Цветков пред БНТ1.

"В момента водим разговори с някои хора, но определено не сме имали такива, преди Илиев окончателно да си тръгне. Аз съм на мнение, че един отбор не се гради лесно. Локомотив бе напуснат от 4-5 играчи, а на новите явно им е необходимо повече време. Един треньор трябва да се остави на спокойствие поне две години, за да разгърне идеите си", подчерта Цветков.

Още по темата: общо новини по темата: 256
20.03.2018
07.11.2016
05.11.2016
05.11.2016
04.11.2016
04.11.2016
предишна страница [ 1/43 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вие нали хванахте чепа дръжте да не го изпусни те за нас не берете грижа
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 24.10.2016 г.
-1
 
 
Ясно е, че от 140 п.тки в чувала - пак ще набарате ..я ! -:))))))
Сподели какво ново....
на 24.10.2016 г.
0
 
 
ЯША БЕ АГОП КАЧИ ДОЛУ.
0
 
 
Ето и аз съм 141 желаещ тринер на локуту. Чавдаре гледай само да няма боища пред дружеството че мераклиите са много и да няма тупалки. Започнаха да се редят на опашка.Аз съм 141 не забравяй.Само не знам золума да ли ще ме удобри.
0
 
 
Голям отбор, няма що? Легендата им псува феновете,треньо ра им нарича футболистите си пе****си.Те пък са номер1 в тото конспирациите. Феновете от малцинството. Президентът враг на алкохола, спортния директор- шеф на клуба на явните алкохолици. Абе, голям отбор от където и го погледнеш.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: